'Sprak vandaag met Ajacied, die zei: kunnen Ten Hag deze nederlaag niet verwijten'

'Sprak vandaag met Ajacied, die zei: kunnen Ten Hag deze nederlaag niet verwijten'

13-12-2021 23:03
69

De nederlaag tegen AZ wordt trainer Erik ten Hag niet kwalijk genomen bij Ajax. Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam sprak met een niet nader genoemde Ajax-speler over de wedstrijd. De Ajacied beweert dat Ten Hag de selectie 'tot in de puntjes' heeft voorbereid.

"Toevallig sprak ik vandaag (maandag, red.) een Ajacied voor een verhaal", begint Krabbendam bij Voetbalpraat op ESPN. "Die zei: De trainer heeft voor de wedstrijd wel vijftig keer gezegd: meelopen met Wijndal, meelopen met Wijndal. De speler zei ook: We kunnen dit de trainer niet verwijten, want we waren tot in de puntjes voorbereid. We wisten wat ons te wachten stond en we hebben het zelf niet gedaan."

Wedden

Meer odds

Kenneth Perez vindt dat Ajax onnodig tegen een nederlaag aanliep in het duel met AZ. "Zij kwamen best apart op 0-1 en daarna vond ik dat Ajax heel goed ging spelen. Het tempo ging omhoog en het gevaar kwam. Het resulteerde in de 1-1 en toen had iedereen zoiets van: nu wordt AZ overlopen. Die ene keer dat Wijndal die sprint trok, Antony zijn man liet lopen en Berghuis niet anticipeerde, was genoeg voor AZ om de overwinning mee te nemen."